Välkommen till Sunset ställplats i Borgholm

Här står ni med husbilen precis vid havskanten med magiska solnedgångarna över Kalmarsund.
Sunset ställplasts ligger endast 250 meter från gågatan i Borgholm med mängder av trevliga restauranger, barer, butiker, caféer och sevärdheter.

 

Ställplats på Öland året om

Här kan du njuta av din semester under alla årstider. Sunset ställplats har öppet året om med undantag för snö, då plogar vi inte och behöver därför stänga. När snön försvinner öppnar vi igen. Mellan 1 april och 15 oktober har du tillgång till tre toaletter, två duschar och färskvatten på området. Vi har 33 platser för husbil i varierande storlek precis intill havet. Här kan du hitta den perfekta platsen för dig. Tomterna är mellan 8 och 11 meter långa. De håller också säkerhetsavståndet på minst 4 meter som är ett krav från Räddningstjänsten.

 

Campa centralt i Borgholm

Vill du bo mitt i centrala Borgholm med havet och sevärdheter precis utanför dörren, då är detta en ställplats för dig. På området finns det möjlighet att grilla på vår fasta grillplats. Tömnings- och påfyllningsstation finns ca 1 km från området. Det går inte att förboka din plats på Sunset ställplats. 

 

Betalning och service

Det finns ingen manuell service på plats utan det är Securitas som sköter betalningsservice och kontroll. Dygnspriset debiteras från kl. 13:00 till kl. 13:00 nästa dag. Det finns inte Wifi på området. Önskar du att bo på en camping med mer service och faciliteter så har vi tre fantastiska campingar i Borgholm och Köpingsvik. Kapelludden camping, Grönhag camping och Köpingbaden camping har nära till både hav och stad.

 

Har du frågor kan du kontakta oss på telefon 0485 – 56 07 71 eller besöka oss i Borgholms badhus.