som utomlands men ändå hemma!

Köpingbaden camping är en liten badvänlig camping som ligger i direkt anslutning till Köpingebuktens långgrunda sandstrand.
Under högsäsong erbjuder vi gott om musikevenemang och aktiviteter på stranden.

Till hemsidan

När Öland är som bäst

Köpingbaden camping är liten och gemytlig och ni har nära till allt vart ni än befinner er på området.

Campingen har ca 160 campingtomter för tält, husvagn och husbil. Campingen har även 13 olika stugor/villavagnar i varierande storlekar och prisklasser.

På Köpingbaden bor du bara ett stenkast från en av Ölands finaste stränder med vit sand och långgrunt vatten.
På stranden finns något för alla. Du kan välja mellan att njuta av lata dagar under ett parasoll eller ta ett dopp i havet från den 125 meter långa bryggan. Längst ut på bryggan hittar du Bryggan Bar där du kan ta något svalkande att dricka. Här kan du även ha kul på bryggans After Beach.

På stranden ligger också restaurang Sinus där du kan äta lunch, ta en drink eller glass. På kvällen kan du njuta av solnedgången med ett glas vin på den stora terrassen och lyssna till en av de många musikunderhållningarna som anordnas under sommaren.

Vi har flera aktiviteter såsom vattensport, beachvolleyboll, fotboll, hyrcyklar och mycket mer! Önskar du en lugnare aktivitet så kan vi rekommendera vår minigolf som har vikingatema. Mellan Köpingsvik och Borgholm är det endast 4 km och det finns en trevlig cykelväg där du kan cykla eller promenera.

 

Boka

Sinus by day!
Sinus by day!
Sinus by night!
Sinus by night!
Äventyrsgolf.
Äventyrsgolf.
Beachvollyboll.
Beachvollyboll.